KİM KİMDİR

Uzman Psikolog Gülsüm KARAAĞAÇ Kimdir?

Uzman Psikolog Gülsüm KARAAĞAÇ Kimdir?

Gülsüm Karaağaç, kamusal ve klinik ortamlarda deneyime sahip uzman bir psikologdur. 2013 yılında Ege Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuş ve o tarihten bu yana çeşitli sağlık kurumlarında kariyerine devam etmiştir.

2014 yılında Adalet Bakanlığı Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumunda kariyerine başlayan Karaağaç, 2015 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde Yozgat Devlet Hastanesinde çalışmaya başlamıştır. Yozgat Devlet Hastanesi’nde AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) biriminde psikolog olarak görev yapmıştır.

Sonraki yıllarda Ankara Gölbaşı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tayin olan Karaağaç, ilçe genelinde toplum sağlık hizmetlerinde danışmanlıklar yaparak eğitimler vermiştir.

2018-2023 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Ruh Sağlığı Birimine geçerek merkezi yönetimde de çalışma fırsatı bulmuştur. Bu süre zarfında da Ufuk Üniversitesi’nde Genel Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

2023 yılı itibariyle 29 Mayıs Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan Karaağaç, terapi ve psikolojik testler konusunda kapsamlı eğitimler almış, geniş bir yelpazede psikolojik sorunları ele alma becerisine sahip olmuştur.

Evli ve bir çocuk annesi olan Gülsüm Karaağaç, psikoloji alanındaki bilgi ve deneyimlerini danışanlarına sunmaya devam etmektedir.

SancakHaber

Share
Published by
SancakHaber

Recent Posts

Skolyoz’a nasıl tanı konulur?

Skolyoz’a nasıl tanı konulur?   Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim…

1 gün ago

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği iddia edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği, kabine değişikliğinin kısa sürede kamuoyuna duyurulacağı iddia edildi. Konuya…

1 gün ago

Bir öğretmen daha öğrencisi tarafından katledildi

Bir öğretmen daha öğrencisi tarafından katledildi. Kocaeli'nde bir lisede müdür yardımcılığı görevi yapan Mahir Çohaç…

3 gün ago

Böyle Sendikamı Olur ?

Memur SEN Başkanı Ali Yalçın Akrabalarına Böyle Kıyak Geçmiş Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır…

4 gün ago

Akaryakıta zam bu gece pompaya yansıyacak

21 Haziran'da akaryakıta yapılması beklenen zam bu gece pompaya yansıyacak. Benzinde 2 lira 1 kuruş,…

5 gün ago

Engelli vatandaşların ÖTV istisnası kalkıyor mu?

Engelli vatandaşların ÖTV istisnası kalkıyor mu? Geçtiğimiz yıl 104.292 engelli vatandaşımız bu ÖTV istisnasından yararlandı.…

5 gün ago