ANKARA GÜNDEMİ

Sancak Haber Genel Yayın Yönetmeni Ceyhun Manas Özdemir Oldu

Sancak Haber’de bayrak değişimi ile Genel Yayın Yönetmeni Ceyhun Manas Özdemir Oldu.

Kurulduğu günden beri Doğru, Tarafsız ve İlkeli haber sloganı ile hareket eden haber merkezimizin yeni Genel Yayın Yönetmeni Ceyhun Manas Özdemir ile gündemde ki yükselişi daha ivme kazanacak.

Bilgi, birikim ve donanımı ile, ayrıca siyaset dünyasının yakından tanıdğı Özdemir, Sancak Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak başarıların abir yenisini daha eklemiş oldu.

Ceyhun Manas Özdemir Kimdir?

CEYHUN MANAS ÖZDEMİR, 07.07.2000 Ankara’da Prof. Dr. Birsen CEYHUN ÖZDEMİR ve Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR’in (Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın başdanışmanı) ilk ve tek çocukları olarak dünya’ya gelmiştir.

 

İlk, orta ve Lise eğitimlerini TED Ankara Koleji Vakfı Özel Okullarında tamamlamış, lisede Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (UBDP) alanında da eğitim almış çift diploma ile mezun olmuştur. Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Yandal- Halkla İlişkiler ve Reklamcılık) bölümünden mezun olmuştur.

Buna ek olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İktisat eğitimi almaktadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin E-Sertifika programları kapsamında; Siyasal İletişim, alanında eğitimini tamamlamış ve sertifika almıştır.

 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan “Ulusal Staj Programı” kapsamında 2021 yılında T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünde, 2022 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde stajlarını tamamlamıştır. İleri düzeyde İngilizce ve Rusça, orta düzeyde Fransızca ve Osmanlıca bilmektedir.

 

2023 Mayıs ayında MNS Siyasi Danışmanlık firmasını kurmuştur. Yerel ve uluslararası düzeyde siyasi danışmanlık hizmetlerinde bulunmuştur. Yine 2023 yılında AK Parti Çankaya Gençlik Kollarına katılmış, halen Tanıtım Medya birim başkanlığı görevini sürdürmektedir. 2023 Eylül ayında da anneannesi ve rahmetli Eski Bakan olan dedesinin adını verdiği Aysel-Ekrem CEYHUN Kız Çocuklarına Yönelik Eğitim Vakfını kurmuş ve başkanlığını sürdürmektedir. 2024 yerel seçimlerinde Çankaya’dan AK Parti belediye başkan aday adayı olmuştur. University of Law’da Uluslararası Ceza Hukuku alanında yüksek lisans eğitimi yapmaktadır. Bunlara ek olarak Harvard Business School’dan Justice, Contract Law: From trust to promise to contract, Justice Today: Money, Markets and Morals alanlarinda da eğitimler almaktadır.

SancakHaber

Recent Posts

Hamas lideri Yahya Sinvar Şehit Edildi

İsrail Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama Hamas lideri Yahya Sinvar’ın öldüğü açıklandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF),…

14 saat ago

Kadına Yönelik Şiddet Neden Önlenemiyor?

Sancak Haber Genel Yayın Yönetmeni Ceyhun Manas Özdemir Kadına Yönelik Şideet Neden Önlenemiyor sorusunu cevapladı.…

19 saat ago

Burdur’da KPSS puanıyla mülakatsız iş imkanı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Burdur İl Müdürlüğü, bünyesine yeni personeller kazandırmak amacıyla ilan yayınladı.…

1 gün ago

Cumhurbaşkanı Erdoğan Betül Önderoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Ekim’de meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti…

3 gün ago

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk 4 maddeyle ilgili sorun yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından Türkiye'nin yeni anayasa süreci, bölgesel gelişmeler ve savunma…

4 gün ago

AK Parti üyesi Betül Önderoğlu defnedildi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu, geçirdiği trafik kazasının ardından…

5 gün ago