Dolar 33,9767
Euro 37,8119
Altın 2.751,74
BİST 9.936,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 28°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
28°C
Parçalı Bulutlu
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığına Taze Kan

Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığına Taze Kan
171929
18/07/2024 22:45
A+
A-

Sağlık Hak-Sen Elazığ İl Başkanlığına Taze Kan

Haksen Konfederasyonuna bağlı Sağlık Haksen İl Başkanlığına yeni atama yapıldı.
İl Başkanı Ali Osman Doğan’ın Genel Merkez koordinatörlüğüne atanmasıyla boşalan il başkanlığı koltuğuna yine Elazığ sağlık camiasının sevilen ismi Burak Gürgözeler atandı.
Sağlık Hak-Sen İl Başkanı Burak Gürgözeler yaptığı açıklamada;
“Genel Başkanımız Murat Özekinci’nin tensipleri ile sendikamız il başkanlığına atanmış bulunuyorum. Başta Genel Başkanımız ve Teşkilat Başkanımız Mehmet Sırrı Önal olmak üzere bizleri bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler de bu teveccühe layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Elazığ da memur sendikacılığı adına yenilikler ortaya koyacağız ve yetkili sendika olacağız” ifadelerini kullandı.
Burak Gürgözeler Kimdir?

Elazığ doğumlu olan Burak Gürgözeler, ilk orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir. Başlangıç düzeyinde Almanca ve orta derecede İngilizce bilen ve ilk yardım eğitmeni olan Gürgözeler aynı zamanda Elazığ Umke gönüllüsüdür. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmış olup halen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde  görev yapmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.