Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 31°C
Az Bulutlu
Ankara
31°C
Az Bulutlu
Paz 33°C
Pts 33°C
Sal 32°C
Çar 30°C

ASOF FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

ASOF FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ
171929
01/07/2024 22:33
A+
A-

ASOF FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

Ülkemizin değişik illerinden resmi 15 dernek ve onlara üye binlerce doğa aşığı olta balıkçısı ile sürdürülebilir balıkçılık ve yaşanabilir bir doğal hayat için ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde faaliyetlerini yürütüp adından sıklıkla söz ettiren ASOF – Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

AŞTİ – Bugsaş Konferans Salonu’nda 30 Haziran 2025 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı öğlen 12.00’de başlayıp 16.00’da son buldu..
Federasyonun kurulumundan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Serkan İNANÇ’ın Divan Heyetine sunduğu çarşaf liste toplantıya katılanların tamamının oyu ile kabul edildi.
Gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında 3 yıl süre ile görev alacak olan ASOF Asıl Kurulları aşağıdaki şekilde oluşmuştur.
YÖNETİM KURULU ASIL
Başkan: Mustafa Serkan İNANÇ
Genel Sekreter: Bahadır Muharrem CAN
Sayman Üye: Semih KOLÇAK
Başkan Yardımcısı: Gökhan KONİ
Başkan Yardımcısı: Özden AYDIN ŞİMŞEK
Başkan Yardımcısı: İsmail GÜLTEKİN
Başkan Yardımcısı: İbrahim ŞEN

DENETİM KURULU ASIL
Denetim Kurulu Başkanı: Mustafa TURAN
Denetim Kurulu Üyesi: Mehmet Tarık ERSAL
Denetim Kurulu Üyesi: Mustafa ORHAN

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.