Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 27°C
Açık
Ankara
27°C
Açık
Cts 28°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 26°C

ASOF – AOSB YAĞMURSUYU GÖLETİ 8. SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI SONUCU

ASOF – AOSB YAĞMURSUYU GÖLETİ 8. SPORTİF SAZAN BALIĞI YAKALAMA YARIŞMASI SONUCU
03/10/2024 10:04
A+
A-

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tarafından organize edilen program kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışmasının 8. si 29 Eylül 2024 tarihinde düzenlendi.

Çocuklar ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Avcılık ve Kontrol Daire Başkanı Sayın Melih ER, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Sayın Aydın COŞKUN, Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Sayın Ramazan ÖZKAYA, Sincan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Malıköy Jandarma Karakol Komutanlığı personelleri ile Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Personelleri katılım sağladılar.

Sabah 07.00’de kura çekimi ile başlayan yarışma 12.00’de son buldu.
ASOF Federasyonumuz üyesi OLTACILARDER, RASTGELE-DER ve SİNABDER derneklerinin üyelerinin görev aldığı yarışmaya 83 yarışmacı katıldı.

En Büyük Balık Yakalama dalında 55cm ile Ceyhun DURUKAYA birinci olurken, 49cm ile Ömer AKKAYA ikinci, 48cm ile Mete ARSLAN üçüncü oldu.
En Çok Balık Yakalama dalında Abdullah YAĞCI birinci olurken Murat KAZ ikinci, Musa KAYA üçüncü oldular.

Toplamda 9 adet Sazan Balığı yakalanan yarışmada yakalanan sazan balıkları ölçümü yapıldıktan sonra tekrar suya iade edilirken iç sularımız için ekolojik açıdan zararlı balık türlerinden olan Havuz Balıkları ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrolünde alıkonuldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.