Dolar 34,0650
Euro 37,9807
Altın 2.804,02
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 18°C
Paz 20°C

Annesinin ‘sensiz yaşayamam, geri dön.’ diyerek gözyaşı döktüğü genç kız, Alanya’da bulundu

Annesinin ‘sensiz yaşayamam, geri dön.’ diyerek gözyaşı döktüğü genç kız, Alanya’da bulundu
171929
09/09/2024 15:51
A+
A-

Antalya’nın Serik ilçesinde 4 gün önce evden “Spora gidiyorum.” diyerek ayrılarak kayıplara karışan genç kız, Alanya’da bulundu.

 

featured

 

17 yaşındaki genç kızın annesi gözyaşları içinde kızına seslenerek, “Ben sensiz yaşayamam. Lütfen geri dön” çağrısında bulunmuştu.

Antalya’nın Serik ilçesinde “Spora gidiyorum” diyerek evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Ezo Çamlı’nın annesi, gözyaşları içinde kızına evine geri dönmesi çağrısında bulundu. Kızlarının bulunması için emniyete kayıp ilanı veren aile, 4 gündür kayıp olan Ezo Çamlı’nın son olarak kız arkadaşı ile birlikte Antalya’da görüldüğü öğrenildi. Kızının evden çıkarken “Spora gidiyorum.” diye çıktığını ve bir daha geri dönmediğini anlatan anne Kibar Çamlı, “Kızımla evde oturuyorduk. Telefon geldi arkadaşından. Kendisine sorduğumda ‘Spora gideceğim.’ dedi. Daha sonra evden çıktı, bir daha geri dönmedi. Her zaman spora giderdi ama geri gelirdi. Bu kez geri dönmedi.” dedi.
Alanya’da dün akşam genç kızın bulunması üzerine Kibar Çamlı ve yakınları büyük sevinç yaşadı.

Annesinin ‘sensiz yaşayamam, geri dön.’ diyerek gözyaşı döktüğü genç kız, Alanya’da bulundu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.