Dolar 34,1852
Euro 37,0826
Altın 2.979,37
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 11°C
Az Bulutlu
Ankara
11°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 15°C
Sal 17°C

Elâzığ Ekonomi Gazetesi Yayında!

Elâzığ Ekonomi Gazetesi Yayında!
08/10/2024 12:47
A+
A-

Elâzığ Ekonomi Gazetesi, 02 Ekim 2024 tarihinde yayın hayatına başladı.

Gazetenin imtiyaz sahibi Gökhan GÜNEŞ, Elazığ’ın ekonomik gelişmelerini, iş dünyasındaki yenilikleri ve yerel girişimcilerin başarı hikayelerini okuyuculara ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Gazete, Elazığ’daki ekonomi haberlerine odaklanarak siyasi ve magazinsel içeriklere yer vermeyecek.

“İş Dünyasının Pusulası” sloganıyla yola çıkan Elâzığ Ekonomi Gazetesi, aylık yayımlanacak ve kısa süre içinde 15 günlük periyotlarla okuyucularına ulaşacak. Gazete, Elazığ’daki kamu kurumlarına, il dışındaki ekonomi ile ilgili kuruluşlara ve Elazığlı iş insanlarına düzenli olarak dağıtılacak.

Amacı, yerel ekonominin gelişimini desteklemek, iş dünyasındaki başarı hikayelerini ön plana çıkarmak ve şehrin ekonomik potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtmaktır. Elazığ’ın ekonomisindeki son gelişmeleri ve yerel iş dünyasının dinamiklerini takip etmek için okuyucularını davet ediyor.

Gazeteye ait internet sitesi: www.elazigekonomi.com Reklam, iş birliği ve abonelik için 0531 333 3339 numarasından ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.